Det här är vi !

Vi är en sektion under Wäxjö MS och är runt 50 medlemmar i sektionen.
Vi brinner för att köra bil i skogen, några av oss tävlar i trail eller offroad challenge men de flesta tränar körning mest för att det är skoj.
Många av oss har en speciell skogsbil men flertalet av bilarna ska också fungera till jobbet.
Variationen på bilarna är nog lika många som medlemmar:
nya, gamla, stora, små, fd militära, civila, originalare och specialbyggen. Det enda kravet är att den har allhjulsdrift dvs den driver på samtliga hjul.

Offroaden är en social verksamhet där alla hjälps åt, till och med under tävling kan konkurrenter hjälpas åt. Ingen blir lämnad bakom.
Ofta åker vi iväg på träffar med likasinnade. I och med att de flesta bilar rymmer hela familjen så kan alla följa med och det blir mycket trevligt runt brasan i skogen när fikan och grillkorven plockas fram. Fördelen med detta är att även tjejerna tar chansen att prova på och upptäcka hur kul det är.

Verkar detta kul och spännande så kom gärna till någon av våra klubbträffar, se under medlemsinfo om tid och plats. Prova på med din egna bil, slingor finns som passar alla, eller åk med någon av våra medlemmar plats finns alltid. Vi hjälper dig gärna med instruktioner och tips om du känner dig osäker.

Har du frågor går det bra att skicka ett mail till:


Välkommen att prova på !!!!!!!